Έργα

Πάνω από το 70% των κατασκευών στην Κρήτη έχουν πραγματοποιηθεί με τα προϊόντα μας!
ΑΚΕΚ Α.Ε.

Έργα Με Προϊόντα Μας

Η πολυετής παρουσία μας στον κλάδο παραγωγής κεραμικών προϊόντων μας έχει καθιερώσει ως τον βασικό προμηθευτή οικοδομικών υλικών στην Κρήτη. Πάνω από το 70% των κατασκευών έχουν πραγματοποιηθεί με τα προϊόντα μας. Από μικρές κατασκευές μέχρι μεγάλα έργα υποδομής έχουν στηριχτεί από την εταιρία μας. Ανάμεσα σε αυτά περιλαμβάνονται τα παρακάτω:
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες κατασκευής των οπτοπλινθοδομών της νέας 5στερης ξενοδοχειακής μονάδας «Robinson club Ierapetra» η οποία ανήκει στον γνωστό τουριστικό όμιλο της TUI. Στις εξωτερικές τοιχοποιίες έγινε χρήση του ορθότρυπου οπτόπλινθου Μινωικό Ορθομπλόκ -20 καθώς αξιολογήθηκε ως η βέλτιστη λύση από την ομάδα του έργου.
Έργο: Tui Robinson Club Ιεράπετρα
Ξενοδοχείο

Εργοστάσιο

Πλαστικά Κρήτης

Η εταιρεία «Πλαστικά Κρήτης» ηγέτης πανευρωπαϊκά στην παραγωγή εξειδικευμένων πλαστικών προϊόντων που απευθύνονται στον πρωτογενή και δευτερογενή τομέα, επέλεξε τα προϊόντα της ΑΚΕΚ για την πρότυπη βιομηχανική αποθήκη που ανεγείρει στην Βι.Πε. Ηρακλείου Κρήτης.

Ξενοδοχείο

Anemos Luxury Grand Resort

Στον Καβρό Χανίων σε μία μαγευτική τοποθεσία βρίσκεται η νέα ξενοδοχειακή μονάδα πέντε αστέρων της εταιρείας Πελεμάρ Α.Ε.  Όπως διακρίνουμε στις παρακάτω εικόνες οι εξωτερικές τοιχοποιίες έχουν κατασκευαστεί ως επί το πλείστον με το Μινωικό Ορθομπλόκ–24.

Ξενοδοχείο

Nana Princess

Ο όμιλος Καράτζη επέλεξε τα προϊόντα της ΑΚΕΚ Α.Ε. για την κατασκευή των οπτοπλινθοδομών της νέας πρότυπης ξενοδοχειακής μονάδας Nana Princess στην περιοχή Δράπανο Χερσονήσου.

Ξενοδοχείο

Pilot Amphora Boutique Hotel

Γνωστός ξενοδοχειακός όμιλος επέλεξε τα προϊόντα της σειράς Μινωικό Ορθομπλόκ για την κατασκευή των οπτοπλινθοδομών του νέου Boutique καταλύματος που βρίσκεται στην περιοχή της Γεωργιούπολης Χανίων.

Ξενοδοχείο

Ακτή Ζευς

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα «Ακτή Ζευς» στην Αμμουδάρα Ηρακλείου έκανε χρήση των οπτόπλινθων της ΑΚΕΚ κατά τις εργασίες ριζικής ανακαίνισης που πραγματοποιήθηκαν την άνοιξη του 2015.

Μαγαζί

Κοπιδάκης Έπιπλο

Η ομάδα μελετητών του νέου κτιρίου, που θα φιλοξενήσει την έκθεση επίπλων της εταιρείας, επέλεξε τους οπτόπλινθους της σειράς Μινωικό Ορθομπλόκ για το σύνολο των οπτοπλινθοδομών.

Εργοστάσιο

Κουβίδης

Μια από τις μεγαλύτερες Ελληνικές βιομηχανίες παραγωγής συστημάτων πλαστικών σωλήνων, με παρουσία σε πολλές χώρες του εξωτερικού, επέλεξε τα προϊόντα της σειράς «Μινωικό Ορθομπλόκ» για τις κατασκευές των οπτοπλινθοδομών της νέας μονάδας παραγωγής που ανεγείρει στην Τύλισσο Ηρακλείου. Ευχαριστούμε πολύ την KOUVIDIS s.a. για την εμπιστοσύνη!

Ξενοδοχείο

Abaton Resort

Ο ξενοδοχειακός όμιλος «Hersonissos Group Hotels», ολοκλήρωσε την κατασκευή της νέας 5άστερης ξενοδοχειακής μονάδας Abaton Island resort & spa στην θέση Δράπανο  Χερσονήσου. Η ομάδα Μελετητών του πολυτελούς ξενοδοχειακού συγκροτήματος, επέλεξε τα προϊόντα της ΑΚΕΚ Α.Ε. για το σύνολο των οπτοπλινθοδομών.

Εργοστάσιο

Cretamel

 Η εταιρεία τυποποίησης προϊόντων με βάση το μέλι, Cretamel, επέλεξε τα προϊόντα της σειράς Μινωικό Ορθομπλόκ για το σύνολο των οπτοπλινθοδομών της νέας καινοτόμου μονάδας που κατασκεύασε στις Μαλάδες Ηρακλείου.

Ξενοδοχείο

Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa

Ο όμιλος ξενοδοχειακών επιχειρήσεων Metaxa Hospitality Group έκανε χρήση της σειράς οπτόπλινθων Μινωικό Ορθομπλόκ στο νέο υπερπολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα που κατασκεύασε στην περιοχή Οία της Σαντορίνης.

Μαγαζί

Ιαπωνική

Το Μινωικό Ορθομπλόκ-24 επιλέχθηκε ως η αρτιότερη λύση για τις κατασκευές των οπτοπλινθοδομών στο νέο καινοτόμο εκθεσιακό χώρο της γνωστής εταιρείας ανταλλακτικών αυτοκινήτων που ανεγείρεται στην Φοινικιά Ηρακλείου.

Μουσείο

Αρχαιολογικό Μουσείο Χανίων

Το νέο κτίριο κόσμημα το οποίο θα στεγάζει τις δραστηριότητες του Αρχαιολογικού Μουσείου Χανίων κατασκευάστηκε με οπτόπλινθους της ΑΚΕΚ Α.Ε.